Sunday, November 17, 2013

Givenchy sminke Givenchy lommeboken Givenchy skjorter

Regulatoriske tiltak slutt involvert unge kadre har også falt fra raketten. Hvis vi sier, med unntak i navnet til den virkelige ganske opprørende sak, da, noen steder og enheter ensidig jakt på yngre kadrer, bare følg lederskap kravene i aldersstrukturen i kadre Age synkende lagene er enda mer utbredt på tvers styret sex. I noen grasrota kadre å fremme alder implisitt premiss for eksistensen av taket, noe som gjør en offisiell uttalelse tomgang til side ganske populære. Yearold hvorfor ikke når township ledende kadre av år gammel, hvorfor kan ikke da fylkene ledende kadrer hvorfor ikke la dem føle seg tørr hode Bentou faktum, gamle kadrene bare akkumulert et vell av erfaring, praktisk evne også veldig sterk. Kinesiske ledere tror at Givenchy sminke vitenskapelig forskning vil være administrerende direktør Zhou Xinmin, ikke bare på grunn av alder Ying Ganggang la mange fremragende kadre mister utviklingsmuligheter, og skal la dem tørke hodet har fortsatt noe å se fremover, ellers vil det føre til mye bortkastet talent. I noen eldre kadre gjenbrukes av mindre enn noen steder, men det eneste alder ble sitert for unge kadre handel ned, ta hensyn til den grunnleggende kvaliteten på kandidatene, ignorerer den nødvendige erfaring og jobb ytelse av deres plikter opplevelse.


nå for det meste unge kadre etter eksamen fra huset til porten dør direkte inn i orgelet, selv om det er et høyt nivå av teori og kulturelle kvaliteter, men mer et enkelt liv arbeidserfaring, i varierende grad, den faktiske situasjonen for mangel på grasrota forståelse av komplekse problemstillinger og manglende evne til å reagere på kriser. China University of Political Science Professor Liu Junsheng Regjeringen mener at en slik hastverk gjør avfall, er ikke bidrar til å arbeide, er ikke bidrar til vekst av unge kadre. Yngre kadrer, betyr ikke yngre alder, betyr ikke at enhver markedsføring og utnevnelse av kadre må være ung, betyr ikke at hvert lag må være stiv med små kadre, men ikke medlemmer av ledende organer på ulike nivåer i Givenchy lommebok lag med avtagende representasjon av alder. Fakta har vist at Blindsided jakten på yngre, de unge kadre til å dyrke sin egen ulempe, er også skadelig for deres karriereutvikling. I utvelgelsen av kadre, for å hindre valg av kadre krysset på bare etter alder, fokus på bruk av kadrene i alle aldre, spesielt bør være mer kjent med situasjonen oppleves av noen av de gode omdømme og gjør arbeidet til massene av kadre, kadre å mobilisere entusiasme av helheten. Liu Junsheng sa. La de unge kadre Pier frøplanter bør gå til motgang innlegg og grasrota stolte, Jiangsu Provincial Høyere People39s Court under den nye utdannet tildelt grasrota domstoler trening, nettopp uteksaminert fra Lu Great Wall er en av en. Før konfirmasjonen, snakket han sum klassekamerater peker Jiangshan, om det ideelle blåkopi for rettssikkerhet, men også mer eller mindre Givenchy skjorter kvaliteten på grasrota dommerne avhørt. Til grasrotnivå, bare for å finne virkelig vanskelig å gjøre arbeidet med grasrota rettssaken. Noen mennesker forstår ikke kravene i loven, vil det gjøre noen overdreven forespørsel om erstatning, må dommeren ta mekling arbeidsinstrukser, som krever ikke bare at vi har lært om i loven, men også for å håndtere massene. Akkurat nå, etter et år med slit på grasrotnivå, har Lu Wall forståelse endret seg, hadde han noen urealistiske forventninger virkelig føle gresset er en stor plattform for å forbedre deres evne.


Unge kadre ikke blitt herdet vanskelig temperament, er det vanskelig å tåle testen i det kritiske øyeblikket, leksjonene i denne forbindelse vises ofte i virkeligheten. Siden.

No comments:

Post a Comment